Medicineheart

      

Energetische en Onvoorwaardelijke Ondersteuning

In mijn praktijk richt ik mij met volledige aandacht op de energie die de persoon met zich mee brengt. Dit wordt de leidraad van waaruit ik begeleid en ondersteun. Het gesprek is erop gericht om dat wat gaande is bij de persoon in het bewustzijn te brengen.

Uiteindelijk wordt duidelijk welke blokkade of herhaling er in de weg zit alsmede hoe deze herhaling zich in het dagelijks leven uit. Welke hardnekkige gewoonten, overtuigingen en verwachtingen zijn hieruit ontstaan.
Het thema wordt helder, het kan herkent en erkent worden en losgelaten worden zodat je "ware ik" aan het licht kan komen en je leert te zijn met wat is.

Zijn met dat wat is brengt ruimte, vrijheid, stabiliteit, rust en geluk.

 

               

Sjamanistische Begeleiding

De Begeleider zit een stukje bij je vandaan en voert een ritueel uit, dit kan op afstand of in de praktijk plaatsvinden. Het ritueel kan vooraf aan de sessie plaatsvinden of samen met de Cliënt tijdens de sessie.   

Tijdens dit ritueel wordt een zeer helende, krachtige en liefdevolle onvoorwaardelijke energie gegenereerd, waarbinnen een heling plaats kan vinden. De cliënt blijft tijdens de sessie passief.
Vaak is men zich tijdens de behandeling bewust van de ingreep en ontstaat er een weldadige rust of een gevoel van vreugde/kracht direct na de behandeling.
Soms is men zich niet bewust van de ingreep, maar zal men zich geleidelijk aan beter gaan voelen, zonder dat men precies aan kan geven waarom dat gebeurd.

De cliënt ervaart een Shuém sjamanistische healing vrijwel altijd als een verandering op existentieel niveau.  Vaak maakt het een definitief einde aan een langere periode van pijn, angst en onzekerheid.
Veelal gaat het gepaard met een diepe herkenning en erkenning, waardoor er een diep gevoel van persoonlijke stabiliteit, geluk en vervulling kan ontstaan.

Als een trauma of situatie zich op het Ware Zijnsniveau hersteld heeft zal het gehele mechanisme zich automatisch aan de nieuwe omstandigheden aanpassen.
 

Boeddhisme, Zenboeddhisme, ontwaken, life coaching, begeleiding, ondersteuning, sjamanisme, Healing, energie, empathisch luisteren, Interbeing, Verbinding, Mind, Compassie, Zijn