Medicineheart

 

                       Workshop                            

    Ontmoet jezelf in Stilte en laat het ruizen in je hoofd uitdoven     

   

  In ieder van ons zit een kern waar we niet gekwetst zijn, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn. Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven.
Piero Ferrucci

Stilte en Inzicht zijn twee krachtige ingangen om het ruis in je hoofd te stillen. Hoe weten we wanneer een kans werkelijk een kans is of de aankomende verandering werkelijk een innovatieve verandering is! Wanneer is die kans werkelijk uniek en gevuld met potentie i.p.v. een herhaling van een concept waar we al jaren mee in de knoei zitten.

Dit concept wordt gezien als onze waarheid beleeft,  onbeweeglijk en gerechtvaardigd,  zo manifesterend in ons leven. Een `Ik`die hierop gefixeerd is en geen tot weinig ruimte geeft aan de ervaringen, belevingen of ideeën van een ander.

Deze ruis, ook wel conflict energie genoemd, stopt het ontdekken van onze vrij `Ik`. Hoe zou onze vrije `Ik’ met al die geboden kansen en veranderingen omgaan!

Kom dit samen met het Medicijnwiel en geleidde meditaties ontdekken tijdens deze workshop!

Voor meer informatie en aanmelding neem contact met mij op:  Ina de Haan

06-25020504 of 0591532902

inadehaan@hotmail.com  

Locatie: wordt nog vermeld

 

Datum: 

Kosten:                       

 

 

    

    

 

 

Boeddhisme, Zenboeddhisme, ontwaken, life coaching, begeleiding, ondersteuning, sjamanisme, Healing, energie, empathisch luisteren, Interbeing, Verbinding, Mind, Compassie, Zijn