Medicineheart

 

10 Weekse Cursus
Het Medicijn Wiel (1) volgens de Black Bear Lineage

                         

Het wiel bestaat uit 24 stenen die elk een eigen energie en teaching bevatten, het is een eeuwen oude manier om te werken met je leven's thema's en je innerlijke krachten. Je wordt bewust van je ego met al zijn mechanismen op het moment dat jij je verbindt met de energie van het wiel. 
      Wij lopen het wiel met een diep verlangen wat gemanifesteerd wil worden.  De 12 buitenste stenen geven duidelijkheid over de basisangst, afweermechanisme, weerstand en verzet in het manifesteren om vervolgens die blokkades op te heffen en te leven vanuit je diepste verlangens.

 

10 Weekse Cursus
Het Medicijn Wiel (2) volgens de Black Bear Lineage
The phoenix techniques for 'transfiring' the soul.

                

 De Feniks is het mythologisch wezen van diepe alchemistische transformatie. Het leeft in het bewustzijn van elke man, vrouw en kind op onze moeder aarde. Het vertegenwoordigt een groot potentieel dat in afwachting is om her-ontdekt te worden na het verbranden van alle polariteiten van goed-slecht, gelijk-ongelijk en positief-negatief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeddhisme, Zenboeddhisme, ontwaken, life coaching, begeleiding, ondersteuning, sjamanisme, Healing, energie, empathisch luisteren, Interbeing, Verbinding, Mind, Compassie, Zijn