Medicineheart

 

      

In ieder van ons zit een kern waar we niet gekwetst zijn, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn.  Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven.                                                                                                 Piero Ferrucci

Medicineheart biedt  coaching en counseling bij ingrijpende veranderingen in het leven, waardoor de zekerheden die ons een gevoel van basisveiligheid verschaften komen te vervallen, zoals bij een scheiding of loopbaanveranderingen.

Veranderingen die stress enspanningen oproepen! Er worden keuzes en beslissingen afgedwongen en je hebt het gevoel dat je hieraan vastzit. 

Door gesprekken krijgen we helder wat er werkelijk speelt. Wat blokkeert? Welke ballast zeulen we mee die ons telkens weer in dezelfde vicieuze cirkel terugsleurt, wat het gevoel creëert gewoon niet verder te komen?

Door deze blokkades te erkennen en herkennen,kunnen we hiermee daadwerkelijk aan de slag om de verandering in gang te zetten.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik de intentie waarmee gecommuniceerd wordt vertalen naar wat belangrijk is voor jou!

Wat heb je werkelijk nodig om die verandering in te gaan?

Tijdens mijn werk ben ik erachter gekomen dat consulten per e-mail en telefoon even effectief zijn als persoonlijke consulten. Soms is het gewoon moeilijk vanwege afstand, ziekte of werktijden om voor een persoonlijk consult af te spreken.