Medicineheart

Energetische Ondersteuning

In mijn praktijk richt ik me op de energie die de persoon met zich mee brengt. Dit wordt de leidraad van waaruit ik werk. Het intake gesprek is erop gericht om die energie bij de persoon in het bewustzijn te brengen.
Uiteindelijk wordt duidelijk welke blokkade er in de weg zit alsmede het verhaal dat bij deze energie hoort.
Het thema wordt helder, kan doorwerkt en losgelaten worden om onderdrukte kwaliteiten aan het licht te brengen.
Het doel van de heling is het ontwikkelen en integreren van de nu bewuste kwaliteiten.

 

               

Sjamanistische Begeleiding

Praktisch gezien begint de begeleding na een eventueel voorgesprek en de client gaat op een matrasje op massagetafel liggen.
De Begeleider zit een stukje bij je vandaan en voert een ritueel uit.  
Tijdens dit ritueel wordt een zeer helende, krachtige en liefdevolle energie gegenereerd, waarbinnen een healing plaats kan vinden. De client blijft tijdens de sessie passief.
Vaak is men zich tijdens de behandeling bewust van de ingreep en ontstaat er een weldadige rust of een gevoel van vreugde/kracht direct na de behandeling.
Soms is men zich niet bewust van de ingreep, maar zal men zich geleidelijk aan beter gaan voelen, zonder dat men precies aan kan geven waarom dat gebeurd.

De client ervaart een Shuém sjamanistische healing vrijwel altijd als een verandering op existentieel niveau.  Vaak maakt het een definitief einde aan een langere periode van pijn, angst en onzekerheid.
Veelal gaat het gepaard met een diepe herkenning, waardoor er een diep gevoel van persoonlijk geluk en vervulling kan ontstaan.

Als een trauma zich op het zielsniveau hersteld heeft zal het gehele mechanisme zich automatisch aan de nieuwe omstandigheden aanpassen.